Tuesday, May 18, 2010

Dan pemenangnya adalah....

Salam

Terlebih dahulu nak ucap terima kasih kepada yang dah join SukmaOn9Shop 1st Year Giveaway. Walaupun dibuat pertama kali, atas sokongan dan bantuan dari rakan sekolah aka blogger otai Cik Nana dapat lah pengetahuan serba sedikit perihal blog, contest dan giveaway ini. Bukan setakat nak join contest susah ya, nak bagi hadiah aka tanda penghargaan pun agak payah. Sekali lagi, terima kasih sobat.

Ok. Setelah disenarai pendek saya berjaya mendapat beberapa orang yang membuat entry dengan menarik, kreatif dan terbaik gitu. Entry yang dipilih sebagai pemenang telah berjaya menarik perhatian saya kerana kreativiti dan idea yang telah dicurah. Kepada yang tidak berjaya, bukan bermakna entry kamu tidak best tetapi saya dengan sangat susah untuk memilih yang terbaik di antara yang terbaik. :-)

Jadi, tanpa buang masa lagi. Pemenang2 bagi SukmaOn9Shop
1st Year Giveaway adalah................
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I

Pemenang pertama : Siti Hafizah aka Bunga
Bakal menerima 2 helai tudung An-Nurul Printed Exclusive
Terbaru bernilai RM90.

Pemenang kedua : Farhanin aka Anin
Bakal menerima 1 helai tudung An-Nurul Printed Exclusive Terbaru
dan sehelai An-Nurul Plain bernilai RM70

Pemenang ketiga : Suzi Fadhilah aka Mama Zharfan
Bakal menerima sehelai tudung An-Nurul Plain awning
Thai Silk bernilai RM35. (Hey, pilih lah warna kesukaan kamu ya :-D )

~~~ Pemenang2 akan dihubungi melalui email.~~~


Ops....!
Nanti dulu..............................
Kepada teman-teman yang telah mengikuti giveaway ini,
sebagai menghargai kamu semua
dengan berbesar hati saya memberikan kupon diskaun
20% (termasuk free postage lagi)
untuk setiap produk dari
SukmaOn9Shop . Kupon ini sah digunakan sehingga
June 2010. Setiap peserta hanya boleh
redeem sekali saja kad kupon ya.
Email order dan sertakan
Kod diskaun - SFG001


Terima kasih. Semoga berjumpa lagi di contest/
giveaway akan datang. Mana tahu ada rezeki
kamu yang lain kan. :-)




4 comments:

Bunga Tuesday, May 18, 2010  

Alhamdulillah.... tq sukma... saya tmpt pertama.. sukeeeeeee... :)

Izzatul Iman Tuesday, May 18, 2010  

Alhamdulillah... Terima kasih

suhaisweet Wednesday, May 19, 2010  

hi there..nice blog & pics...visit mine if free..

anin Monday, May 31, 2010  

dh dpt dah hadiah... suke bangat dn igtkan dpt sekeping je...dua elai rupenye lagi la suke

Disclaimer

Copyright© by The Sand and Foam. All rights reserved.

The Sand and Foam holds copyright in the information available on this blog, unless otherwise stated.

Copyright of 3rd party found on this blog must also be respected.

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP