Thursday, May 13, 2010

Perintah Berkurung

Salam semua
Maaf lah. Kalau ikut tajuk macam suspen ye tak? Ini bukan
perintah berkurung macam zaman darurat dolu-dolu...
tapi perintah berkurung untuk saya mengambil sedikit masa
bagi mentelaah senarai blogger2 yang
telah sudi mengikuti
giveaway saya yang baru saja tamat
semalam. Takde lah beratus-ratus yang join, tapi untuk
tidak mengambil keputusan secara sambil lewa,
perlu semak entry2 secara adil & saksama.
Tak mahu lah ada yang berkecil hati kata
result tak best lah, result tak aci lah, result main belakang lah..
ops ada kah?
Ok ok...InsyaAllah, keputusan akan diumumkan pada hari Ahad.
Selewat2nya hari Isnin. Kira Selasa itu terus buat proses penghantaran
hadiah ya. Maklum lah, hari free saya bersamaan hari minggu.
Orang kata family time. Sambil2 itu boleh la curi-curi masa
untuk semak senarai pemenang
atau proses bungkus membungkus. Hehe
Sekian. Itu saja update mengenai SukmaOn9Shop 1st
year GIVEAWAY.

Kepada yang telah sudi menyertai giveaway yang
julung kali
saya adakan ini, GRACIAS!


1 comments:

Izzatul Iman Thursday, May 13, 2010  

Berdebar pulak...

kalau ada listing sape yang layak masuk lebih baik... senang kami nak check...tapi tu la... dah tarikh tutup pun...

Disclaimer

Copyright© by The Sand and Foam. All rights reserved.

The Sand and Foam holds copyright in the information available on this blog, unless otherwise stated.

Copyright of 3rd party found on this blog must also be respected.

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP