Thursday, March 18, 2010

I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair

Kamu tak akan jumpa iklan yang super cool Oh La La seperti ini di
mana-mana. Cuba klik & boleh kah kamu tidak
bersetuju dengan saya? tengok tengok..mr dog pun akan
kelihatan kacak & bergaya seperti si bintang
Takuya Kimura. haha.


Ha macam mana? tak teringin kah? tak jeles kah dengan mr Puppy?
serious mana ada puppy rambut nya sekacak ini. So kalau
teringin sangat tuh mari kawan-kawan semua kita meriahkan acara
Gatsby Deodorant Street Fair.
Aha..ini memang bukan acara yang berkaitan dengan rambut
si kacak Takuya Kimura & mr Puppy..tapi sengaja selitkan
sebab still Gatsby & of course
sebab ada si kacak Takuya Kimura hehe..
dan yang penting
iklan ni sangat LUCU lah.
nah..ini iklan berkaitan Gatsby Deodorant Street Fair yang bersesuaian
dengan tema acara kita nanti. Tetap cool kan.
Rambut dah kacak..badan
pula wangi bak bintang Takuya Kimura..tengok lah sembur macam tuh
mau tak wangi dari hujung kampung. hehe.(oh Kimura ku... kenapa lah kau ganteng banget..ops)


Kawan-kawan..Keterangan acara adalah seperti di bawah tau....
block your date!

Tarikh: 17th April 2010
Masa: 10am till 5pm

Tempat : Front Foyer, Ground Floor,
Berjaya Times Square, Kuala Lumpur.

Apa lagi yang kamu akan dapat di acara ini? heyy, sudah lah satu
badan wangi semerbak persis si kacak
Takuya Kimura (confirm wangi harum semerbak kalau
kamu sembur macam dalam iklan! hehe)
dapat pula menyertai
Lucky Draw & berpeluang memenangi hadiah2 lumayan
bernilai sehingga RM15000!!
perghhh tak terliur lagi? tak teruja lagi???

Kalau rasa nak isi hari cuti kamu dengan santai..apalagi?
di acara ini nanti pun boleh join pelbagai acara2 ala fun-fair games
seperti Sumo Wrestling (dalam bag suit!! hambik terasa di
Jepun sangat kan),
gladiator battles (time ini lah nak perasan kamu jadi gladiator cool hehe)
& macam-macam lagi permainan yang cool-cool untuk kamu.
Psstt....mana tau rezeki kita semua yang
selama ini hanya mampu bermimpi di siang hari &
berangan-rangan manja
untuk bertemu si kacak Takuya Kimura,
tiba-tiba dia muncul....wohoooppp..
nehi nehi..(tetap doa dalam hati dia muncul)

Nak tahu banyak info lain?
Kamu semua boleh layari : www.gatsby.com.my/streetfair
Jom ramai-ramai p sana. Eh,rasa-rasa ada tak mr Puppy sesat
di acara itu?
tomei sangat ia kan?


7 comments:

Shareen Mohd Saleh Thursday, March 18, 2010  

Haper? Sukma nak bersumo kat Times Square? Hahahahaha

Sukma SuKkma Thursday, March 18, 2010  

nehi nehiiii...hahaha..

Hazwan Thursday, March 18, 2010  

bole la sy menggayakan rambut elvis baru sy..hehe

Sukma SuKkma Thursday, March 18, 2010  

Erk..incik, nih event utk deodorant lak incikk..event rambut buat nxt time aa..

Nana Friday, March 19, 2010  

ala date tu ada projek mandi manda la xbole join

Sukma SuKkma Friday, March 19, 2010  

fauzana mmg sentiasa full with activities eh? nxt mth je dh mcm2 ada..hihi

Shareen Mohd Saleh Monday, March 22, 2010  

You are a winner ^___^ ~ http://celefinwe.blogspot.com/2010/03/beatiful-blogger-award.html

Disclaimer

Copyright© by The Sand and Foam. All rights reserved.

The Sand and Foam holds copyright in the information available on this blog, unless otherwise stated.

Copyright of 3rd party found on this blog must also be respected.

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP