Monday, April 12, 2010

SukmaOn9Shop 1st year GIVEAWAY

STICKY MODE HINGGA 12 MAY 2010


Salam semua,

Syukur Alhamdulillah. Akhirnya masa yang ditunggu telah pun tiba. Agak lama blog bisnes saya ini sunyi tanpa koleksi2 terkini dari tudung2 printed. Sejak hujung tahun lepas banyak sangat benda yang berlaku dan perlu didahulukan, dengan cuti bersalinnya, berpindah kerja & berpindah rumah. Agak terkejar-kejar masa dengan life baru. ini Pada masa yang sama, saya masih juga sibuk mengumpul material2 untuk koleksi tudung printed & plain terbaru untuk SukmaOn9Shop ini. Untuk tahun 2010, saya telah menukar brand rasmi Tudung Mahani ke Tudung An-Nurul. Ops..jangan risau teman-teman semua, kerana hanya penukaran brand tetapi material,kualiti kain (100% Original Lycra) & yang penting...tauke nya masih sama. Hehe. Di kesempatan ini juga, saya ingin mengumumkan bahawa blog SukmaOn9Shop.blogspot.com ini telah pun berpindah ke laman web terbaru, iaitu www.sukmaon9.shop.com

Untuk kamu semua, sempena 1 tahun SukmaOn9Shop ini saya ada beberapa berita yang sangat menarik untuk dikongsi sebagai menghargai pelanggan2 saya tidak kira pelanggan lama & baru. Antaranya :

(a) Berita baik pertama untuk teman-teman blogger.
- Menangi beberapa helai tudung An-Nurul Printed/Plain Exclusive TERBARU yang bernilai hampir RM200.
- Kamu semua hanya perlu membuat satu (1) entry yang bertajuk SukmaOn9Shop 1st year GIVEAWAY. Tarikh tutup dilanjutkan sehingga 12 Mei 2010 atas permintaan teman-teman. :)

- Kamu boleh bercerita apa saja mengenai SukmaOn9Shop dari segi produk, perkembangan @ apa saja tetapi jangan lari dari topik ya. Hehe.
- Berikan pendapat/ide/komen mengenai SukmaOn9Shop.
- Kamu juga perlu menjadi Fan di FACEBOOK (klik link)
- Letakkan banner SukmaOn9Shop di tepi blog anda. (copy paste banner)

Powered by BannerFans.com

- Akhir sekali, letakkan link laman web terbaru di hujung entry www.sukmaon9shop.com.

- Pemenang akan dipilih entry yg the best of the best dan jika berjaya, hadiah2 yang akan kamu terima adalah spt berikut :

~~Hadiah pertama : 2 helai tudung An-Nurul
Printed Exclusive Terbaru bernilai RM90.
~~ Hadiah kedua : Sehelai tudung An-Nurul Printed
Exclusive Terbaru bernilai + An-Nurul Plain
bernilai RM70
~Hadiah ketiga : Sehelai tudung An-Nurul Plain
awning Thai Silk bernilai RM35.

kalau dah selesai, hantarkan entry kamu yang gempak2 itu sebelum @ pada 12 Mei 2010 @ s.sukma@gmail.com berserta :

1)Permalink untuk entry SukmaOn9Shop GIVEAWAY kamu. (Cth :http://sukmaon9shop.blogspot.com/2009/07/mahani-black-pearl-limited-editions.html)
2) Nama penuh & nama di Facebook :
3) No H/P & Alamat : (untuk dihubungi & penghantaran hadiah jika kamu terpilih sbg antara pemenang nanti)
4) Jangan lupa untuk tinggalkan jejak di ruangan komen ya :)
Ha, mudah kan? Tak susah pun, hanya buat 1 entry, terus boleh pakai tudung yang berkualitii ala Ariani. Hehe. Mari ramai2 memeriahkan giveaway yang tidak seberapa ini. :)


(b) Berita baik yang kedua, (terutama teman-teman yang tidak mempunya blog) kamu semua hanya perlu menjadi Fan di FACEBOOK dan layak untuk menerima 10% diskaun untuk setiap tudung An-Nurul Printed (refer Current Promo @ website). Jangan risau, untuk pembelian 3 helai tudung An-Nurul Plain/Thai Silk juga menerima 10% diskaun. Menarik kan? Apalagi...mai pakat ramai2..fabrik berkualiti, jimat masa & berbaloi-baloi...hehe..


Salam,

24 comments:

Nana Monday, April 12, 2010  

hehe nanti aku join..

sarah Monday, April 12, 2010  

takderr fb tak leh join ker??

Sukma SuKkma Tuesday, April 13, 2010  

sarah,buat 1 entry blog pun ok je..ada rezeki mana tau ble menangg..hehe

Cahaya Petunjuk Tuesday, April 13, 2010  

Baek punyaaa promosi :-)

mama zharfan Tuesday, April 13, 2010  

me wanna join...nanti me buat entry yer...simple entry pun ok kan? sbb lucky draw based ;)

honeysour's blog Wednesday, April 14, 2010  

sakam kak sukma
saya dah join..

ni linknya..

http://honeysour00.blogspot.com/2010/04/sukmaon9shop-1st-year-giveaway.html

Nurliyana binti Uzir
nama Facebook : Nurliyana Uzir
no HP : 013-3396435
alamat : No.13, Jalan pinggiran Putra 5/11, Desa Pinggiran Putra, Sg. Merab, 43000 Kajang, Selangor.

ctnurkhijah Wednesday, April 14, 2010  

salam sukma
ct join jugak... ni linknya

http://thecolourfulisland.blogspot.com/2010/04/sukmaon9shop-1st-year-giveaway.html

detail2 lain ct dah email..

kalau ada salah sila info yer

Izzatul Iman Thursday, April 15, 2010  

Salam perkenalan...

Saya dah buat entry... officially saya nak join... saya juga dah email kak Sukma

ini blog saya:

http://karismaizzah.blogspot.com/2010/04/sukmaon9shop-1st-year-giveaway.html

Izzatul Iman Thursday, April 15, 2010  

saya dah email particular saya...

Kalau dah terima beritahu ya...

emel saya:

syazariya@yahoo.com
syazariya@hotmail.com

either one la...

farae al-farafisya Thursday, April 15, 2010  

Salam...saya dah emailkan penyertaan saya...jemput la ke blog saya ye.. http://faraealfarafisya.blogspot.com/2010/04/sukmaon9shop-1st-year-giveaway.html

hunnybunny Saturday, April 24, 2010  

salam,
sukma, ini yana...
kwn masa college...
congrats for the biz...
serious yana x tau awk ada blog tudung...pls email me contact no ea..
riyana_pinkiesh@yahoo.com

Nurul Balqis Monday, April 26, 2010  

Sis,JOIN UR CONTEST YA..
mail u alreday..

http://puterisabaa.blogspot.com/2010/04/sukmaon9shop-1st-year-giveaway.html

Hope i hv a gud chance :)

Siti Norhafizah Sunday, May 02, 2010  

tak cuba x tahu kan..

sy pn nk menyertai. sila ke blog sy

http://tuahdiri.blogspot.com/2010/05/sukmaon9shop-1st-year-giveaway.html

Nama Penuh/Nama Facebook: Siti Norhafizah

Contact email: sitinorhafizahm@gmail.com

mama zharfan Sunday, May 02, 2010  

salam

me dh join:

http://suzie284.blogspot.com/2010/05/sukmaon9shop-1st-year-giveaway.html

details (nama penuh, alamat, HP)i dh email to ur email address

tq

shidasyakirin Thursday, May 06, 2010  

hi..

me join

http://loveblogcontest.blogspot.com/2010/05/sukmaon9shop-1st-year-giveaway.html

AYU IDRIS Saturday, May 08, 2010  

Salam Sukma...Kak Ayu mencuba nasib...mana tahu ada rezeki!

http://wfwifamily.blogspot.com/2010/05/sukmaon9shop-1st-year-giveaway.html

Detail yg lain dah anta kat email...

Asya Sunday, May 09, 2010  

SALAM KENAL..SY DH JOIN..:

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/05/sukmaon9shop-1st-year-giveaway.html

**SEMUA DETAIL Y DIPERLUKAN DAH EMAIL... OK, TQ

Bunga Monday, May 10, 2010  

Salam perkenalan..
saya join jugak yer..

http://bungacokelat.blogspot.com/2010/05/sukmaon9shop-1st-year-giveaway.html

tenkiu.. :)

shiemz Monday, May 10, 2010  

http://www.shiemz.net/2010/05/sukmaon9shop-1st-year-giveaway.html

SUKMA, PAS NIE BAT LAGIK CONTEST NIE K... TQ

nEa FleriDa Tuesday, May 11, 2010  

salam, sy join :) dh emeail semua detail k.

n ni my link.

http://neaflerida.blogspot.com/2010/05/sukmaon9shop-1st-year-giveaway_11.html

anin Wednesday, May 12, 2010  

http://seindahbayu.blogspot.com/2010/05/sukmaon9shop-1st-year-giveaway.html

CuBicLE Wednesday, May 12, 2010  

Salam..

I dah join tau..

http://sukasukadotcom.blogspot.com/2010/05/sukmaon9shop-1st-year-giveaway.html

TQ

Em's Family Wednesday, May 12, 2010  

salam saya join yer

http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/05/sukmaon9shop-1st-year-giveaway.html

terima kasih
Ibu Emir

sury@Adliah Wednesday, May 12, 2010  

penyertaan di saat2 akhir ni..hehe

http://suasuekamooning.blogspot.com/2010/05/sukmaon9shop-1st-year-giveaway.html

tq..^_^

Disclaimer

Copyright© by The Sand and Foam. All rights reserved.

The Sand and Foam holds copyright in the information available on this blog, unless otherwise stated.

Copyright of 3rd party found on this blog must also be respected.

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP