Wednesday, April 21, 2010

Yeehaa..!

Wah, tak sangka berjaya juga dikreditkan ke dalam akaun Nuffnang aku. Macam tak percaya. Ops, jangan tengok pada jumlahnya ya. Memang lah sikit, tapi mendapat peluang dapat cash macam ini betul2 mengujakan. Mula2 dalam email pertama selepas acara Gatsby Street Fair, mereka maklumkan kepada yang tak datang on-time yang cash tersebut tak dapat dikreditkan. Dalam hati, alamak kena on-time ke? Habis.... tak dapat lah aku cash sebab lewat sejam dari jadual sebenar. Tapi dengan semangat 360darjah memujuk mr Hazwan untuk teman & mendaftarkan diri ke kaunter, sempat juga melihat2 di sekitar acara. Tak sangka baru check dalam 5 minit lepas ni, aii nama ku tersenarai juga. Alhamdulillah...

p/s : Baiklah, akan terus aktif dalam berblogging. Hihi.



4 comments:

Nana Wednesday, April 21, 2010  

wah beznye aku nye nugg baru brape hengget je

Shareen Mohd Saleh Thursday, April 22, 2010  

wahhh beshnyerrrr hehehehe

Sukma SuKkma Thursday, April 22, 2010  

Nana : sama la ngan aku yg sekali sebulan update blog..mmg ciput lah RM.. :p

mama yeen : kalu ada nxt event mai join sama2.. :D

- Namaku ain - Thursday, November 11, 2010  

lelaki mmg susah diajak kalu ke tpt mcm tu..

sape leh ajar camne nk join nuffnang ni? hehe

Sila beri tunjuk ajar =)

Disclaimer

Copyright© by The Sand and Foam. All rights reserved.

The Sand and Foam holds copyright in the information available on this blog, unless otherwise stated.

Copyright of 3rd party found on this blog must also be respected.

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP